Rosmalen – NL

foto met tekst

 IN AUTOTRON TE ROSMALEN – NEDERLAND

autotron_rosmalen

8 – 9 april 2017

Organisatie : Int. Art Society ORCA

affiche rosmalen-2017 klein

Dit jaar wordt “The Wonder World of Airbrush” ook weer in Rosmalen gehouden.. op zaterdag 8 en zondag 9 april 2017. Deze airbrush show blijft hopelijk in de toekomst doorgaan in april. Samen met “All American Days” was het voor de airbrush beurs niet zo geschikt omdat zij besloten hebben dit maar 1 dag te organiseren.

Nu gaan we samen met een de Oldtimerbeurs voor Automobielen van Autotron zelf, ik denk dat deze combinatie zeker ook zal slagen. De Airbrushbeurs is vanaf nu ook gespreid over het hele balkon op de 1ste verdiep met een iets andere indeling (we hebben geleerd van vorige uitgave)

Het is de 19de keer dat deze manifestatie in Nederland gehouden wordt, nu voor de 12de maal in het AUTOTRON te Rosmalen (s’Hertogenbosch), met openingsuren voor het publiek van 10 H tot 17 H. Alle aspecten van het airbrushen zullen tot hun recht komen samen.

De airbrush-techniek blijft voortdurend in ontwikkeling maar ontstond reeds in de eerste helft van de vorige eeuw. Toen al was het een hot item en is het nog steeds, om naar eigen smaak auto’s en motoren te personaliseren en te verfraaien.

plan 30-03-2017

Er worden over de hele wereld airbrushshow georganiseerd maar hier in Rosmalen is dit een van de grootste waar de airbrush-kunst in al zijn facetten te bewonderen is, naast de special paint op voertuigen zijn er nog tal van verbazingwekkende airbrushdisciplines te bezichtigen.

Net zoals vorig jaar zijn er nu weer meer dan 70 geselecteerde Airbrush kunstenaars uit 6 verschillende Europese landen uitgenodigd en u kunt live over hun schouders meekijken hoe ze hun nieuwste creaties verwezenlijken. u kunt ook kunstwerken aanschaffen of bestellen, Er zijn 3 gespecialiseerde stands die alle airbrushmaterialen aan beursprijzen aanbieden.

DSC_0297%20[rosmalen%20resized]

Op het ruime complex Autotron Rosmalen staan vele klassieke automobielen opgesteld. Een groot deel is tot in het kleinste detail door vakmensen gerestaureerd, andere exemplaren kunnen pas weer de weg op als het motorblok grondig is gereviseerd. Maar in welke staat ze straks dan ook in Rosmalen worden aangevoerd, de herinneringen die bij het zien van de krasse knarren komen bovendrijven zijn er niet minder om.

Openin5

De toegangsprijs voor de Airbrush Show + de US Car show
bedraagt € 12,5 /persoon. 
Kinderen tot 12 jaar gratis.

 verminderingsbon 2017 NLAutotron is gelegen aan de A 59 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.  www.oldtimerbeurs.net

route_autotron%20met%20witte%20achtergrond