Rosmalen – NL

foto met tekst

 IN AUTOTRON TE ROSMALEN – NEDERLAND

autotron_rosmalen

6 – 7 april 2019

Organisatie : Int. Art Society ORCA

Dit jaar wordt “The Wonder World of Airbrush” ook weer in Rosmalen gehouden..
op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019. Deze airbrush show blijft hopelijk in de toekomst doorgaan in april.

Nu gaan we samen met de Hot Rods en Custom Show Motorama, ik denk dat deze combinatie zeker ook zal slagen.
Wij zijn deze maal op het gelijkvloers, links van de inkom en rechts samen met een grote Hot Rod show: Motorama.  De Airbrushbeurs wordt zoals vorig jaar jaar ook versterkt met Bodypaint onder leiding van Sabine Vogel.

Voor deze editie in 2019 zijn er meer dan 80 geselecteerde kunstenaars uit 6 verschillende Europese landen uitgenodigd en U kunt live over hun schouders meekijken hoe ze hun nieuwste creaties verwezenlijken. U kunt ook kunstwerken aanschaffen of bestellen,  er zijn 2 gespecialiseerde stands die alle airbrush en andere materialen aan beursprijzen aanbieden.

Het is de 21ste keer dat deze manifestatie in Nederland gehouden wordt, nu voor de 14de maal in het AUTOTRON te Rosmalen (s’Hertogenbosch), met openingsuren voor het publiek van 10 H tot 17 H. Alle aspecten van het airbrushen zullen tot hun recht komen samen.

De airbrush-techniek blijft voortdurend in ontwikkeling maar ontstond reeds in de eerste helft van de vorige eeuw. Toen al was het een hot item en is het nog steeds, om naar eigen smaak auto’s en motoren te personaliseren en te verfraaien.

Er worden over de hele wereld airbrushshow georganiseerd maar hier in Rosmalen is dit een van de grootste waar de airbrush-kunst in al zijn facetten te bewonderen is, naast de special paint op voertuigen zijn er nog tal van verbazingwekkende airbrushdisciplines te bezichtigen.

De toegangsprijs voor de Airbrush Show + de Hot Rod & Custom show
bedraagt € 12,5 /persoon. 
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Autotron is gelegen aan de A 59 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.  www.oldtimerbeurs.net

route_autotron%20met%20witte%20achtergrond