Rosmalen – NL

foto met tekst

 IN AUTOTRON TE ROSMALEN – NEDERLAND

april 2022 CANCELLED

Organisatie : Int. Art Society ORCA

CANCELLED – Dit jaar wordt “The 22ste Wonder World of Airbrush” ook weer in Rosmalen gehouden..
op zaterdag 4 en zondag 5 april 2022. 

Terug, zoals vorig jaar,  samen met de Hot Rods en Custom Show Motorama, ik denk dat deze combinatie geslaagd was.
Wij zijn deze maal ook op het gelijkvloers, links van de inkom en rechts samen met een grote Hot Rod show: Motorama.  De Airbrushbeurs wordt zoals vorig jaar jaar ook versterkt met Bodypaint onder leiding van Sabine Vogel.

Voor deze editie in 2020 zijn er meer dan 85 geselecteerde kunstenaars uit 6 verschillende Europese landen uitgenodigd en U kunt live over hun schouders meekijken hoe ze hun nieuwste creaties verwezenlijken. U kunt ook kunstwerken aanschaffen of bestellen,  er zijn 2 gespecialiseerde stands die alle airbrush en andere materialen aan beursprijzen aanbieden.

Het is de 22ste keer dat deze manifestatie in Nederland gehouden wordt, nu voor de 15de maal in het AUTOTRON te Rosmalen (s’Hertogenbosch), met openingsuren voor het publiek van 10 H tot 17 H. Alle aspecten van het airbrushen zullen tot hun recht komen samen.

De airbrush-techniek blijft voortdurend in ontwikkeling maar ontstond reeds in de eerste helft van de vorige eeuw. Toen al was het een hot item en is het nog steeds, om naar eigen smaak auto’s en motoren te personaliseren en te verfraaien.

Er worden over de hele wereld airbrushshow georganiseerd maar hier in Rosmalen is dit een van de grootste waar de airbrush-kunst in al zijn facetten te bewonderen is, naast de special paint op voertuigen zijn er nog tal van verbazingwekkende airbrushdisciplines te bezichtigen.

De toegangsprijs voor de Airbrush Show + de Hot Rod & Custom show
bedraagt € 12,5 /persoon. 
Kinderen tot 12 jaar gratis.

2,5 € Korting via https://Oldtimerproducties.nl

Autotron is gelegen aan de A 59 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.  https://oldtimerproducties.nl

route_autotron%20met%20witte%20achtergrond