Grefrath – D

THE FANTASY WORLD OF AIRBRUSH

 IN HET Grefrather EisSport & EventPark – DUITSLAND

LOGO EISSPORTZENTRUM

Cancelled:  28 – 29 AUGUSTUS 2021

Organisatie : Int. Art Society ORCA

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Affiche-Cancelled-21-2.jpg

Beste Airbrush Vrienden,

Helaas moeten we jullie mededelen dat we ondanks het uitstel de Airbrush show “The Fantasy World of Airbrush” in Grefrath van dit jaar moeten annuleren!

Ik wil eerst en vooral nog speciaal de deelnemers bedanken die voor onze airbrush show in september reeds ingeschreven hadden

We hebben al lang geprobeerd om een sluitend concept voor veiligheid en hygiëne te ontwikkelen. Eindelijk moesten we beseffen dat we onder deze omstandigheden geen evenement konden houden waar we allemaal van zouden genieten.

Daarom is de beslissing genomen om de Airbrush Show en de US Car & Bike Show voor het jaar 2021 te annuleren en uit te stellen tot 2022, en dan onze 15de US Car & Bike Show Grefrath samen met de Airbrush show goed te vieren.

Hou je goed en blijf gezond!

Hugo en Daisy, Step by Step en het US Car & Bike Show Grefrath team

Op 28 en 29 augustus 2021 organiseren wij in de context van de Internationale Us Car Show van Grefrath (D) www.us-car-show.de voor de zesde maal een show “”The Fantasy World of Airbrush”. We hebben ongeveer 60 airbrush kunstenaars uit heel Europa uitgenodigd, het kenmerkend verschil met andere tentoonstellingen is dat deze artiesten ter plaatse werken. Voor deze tentoonstellingen worden kunstenaars internationaal geselecteerd, zij krijgen een stand en mogen hun werk te koop aanbieden.

Onze vereniging is gespecialiseerd in Airbrush Kunst… niet wat je alleen maar kent van auto’s en moto’s maar ook in het bijzonder op canvas en op andere materialen. Meestal ziet U verschillende kunstwerken in de klassieke zin van het woord: schilderijen op doek of aanverwante kunsttoepassingen, maar ook ludieke of commerciële aspecten van airbrush kunst worden getoond: live acts zoals bodypainting of het decoreren van ongebruikelijke ondergronden zijn slechts enkele voorbeelden..

10437385_4556982698739_219508349631710593_n.

Wat dit Airbrush Festival meest van al bijzonder maakt, is zijn actief karakter. Alle artiesten stellen niet alleen hun reeds gecreëerde kunstwerken tentoon, maar zijn ook ter plaatse aan het werk. Hierdoor wandelen de kunstminnende bezoekers van het Eissportzentrum niet alleen door een grote kunstgalerij maar ook door een reuze atelier, waar je het ontstaan van kunstwerken kan volgen. In deze workshop-sfeer ontstaat steeds spontane communicatie tussen de kunstenaar en bezoekers. De artiesten vertellen U graag over hun nieuwe technieken en verklaren artistieke visies.

Voor de praktische kant wordt ter plaatse ook gezorgd want zowel kunstenaars als mensen geïnteresseerd in de airbrush techniek kunnen informatie inwinnen, ideeën uitwisselen en er zijn bekende standen met kunstmaterialen aanwezig voor advies en aanschaf van materialen aan beursprijzen.

foto us car show

De inkomprijs voor de Airbrush Show + de US Car Show bedraagt 10 €

Kinderen tot 12 jaar Gratis